Jak przeprowadzić przewód zasilający od Aku to kabiny?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • koprolit
    Classic
    • 2014
    • 26
    • Octavia II (1Z3)

Zamieszczone przez dominik9420
    Zamieszczone przez mirek_p11
    No ja pierd....e.
    Pomijając już fakt, że tam wjechała, to jeszcze ciągnie lewym pasem :wow ad:
    zamiast krzyczec to byc pomyslal... dla niej byl to pas prawy wiec jakkolwiek globalnie patrzac jechala niepoprawnie, to z Jej perspektywy jechala "prawidłowo".

[ Dodano: Pią 24 Maj, 13 12:14 ]
    Zamieszczone przez Agamek12
    "Pożalę" się na zachowanie bieszczdzkich kierowców... :roll:
    Jak jestem w swoich okolicach, to niejednokrotnie sam mrugam innym lub mi mrugają inni kierowcy, gdy nie włączę świateł mijania. A w Bieszczadach potrafię nie włączyć świateł (zapominam: starość nie radość :cry: ) i dopiero po kilku kilometrach sam orientuję się, że jadę bez świateł... Żadnej informacji od innych bieszczadzkich drajwerów... :?
    w Bieszczadzkich rejonach znane jest powiedzenie: "są kierowcy dobrzy, źli i z Leska" - Lesko to w pewnym sensie furtka do Bieszczad/ów dla niezorientowanych w mapie
    to moze tlumaczyc pewne zachowania
  • marcooprodigy
    Ambiente
    • 2012
    • 248
    • Octavia I (1U2)
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Witam. Mam pytanie. Chciałbym podciągnąć przewód zasilający bezpośrednio od akumulatora do kabiny w okolice radia, czy możecie mi powiedzieć którędy należy przeciągać przewód żeby najmniej się namęczyć?

ps. czytając podpowiedzi w tematach na google niektórzy twierdzą że kabel można przeciągać pod pedałem np hamulca? Czy to jest prawda?
    "Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz"
    PRAWO MURPHY'EGO

Komentarz

• ziutsane
      RS
      • 2007
      • 2376

Kabel ciągniesz od aku przez uszczelkę między kabiną a komorą nieopodal filtra powietrza. Można wymacać ją ręką podążając za wiązką kabli.
      Powodzenia w szukaniu.
      Pozdr.
      Bartek
      Radio: C90r+XDP210EQ
      Kable:Opt,Skyline,50 mm
      Wzm:XES M1+FP 1.800
      Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

Pracuję...